Megjelent Vékony Csongor Levente “A nemi identitás válsága” című könyve

A Magyar Életvédők Kézikönyve egy olyan könyvsorozat, amely az identitásfosztott ember mesterséges létrehozását mutatja be. A liberalizmus megjelenése óta vallási-, nemzeti- és nemi identitásunk pusztításáról szól Európa története. Európaiságunk alapjait támadják az életellenes erők. 

A sorozat első részeként ez a könyv öt fejezetben tárgyalja a nemi identitás válságához vezető utat:
I. A liberalizmus minden baj forrása.
II. A házasság fogalmának kiforgatása.
III. Feminizmus: A női nem meggyalázása.
IV. Homoszexualitás: Régen titkolt másság, ma büszke deviancia.
V. Életellenes XXI. század

OLVASÓI ÉRTÉKELÉS (MOLY.HU)

“Nagyon jól megírt és felépített könyv. Elérte azt a célt, amit az előszó is sugall, hogy aki nem akar vagy nincs ideje a témában több száz könyvet elolvasni, az ebben a könyvben kap egy frappáns összefoglalót. Sok lényegre törő idézet van benne, többek között olyan könyvekből, amelyek egy részét én is olvastam (pl. a Gede Testvérek kiadó könyvei). A mű témája nem csak kizárólag a címében foglaltakról szól, hanem nagyon jól bemutatja keresztény szemszögből, hogy a nagy francia forradalomtól hogyan jutottunk el napjaink neomarxizmusáig. Igazi felvilágosító alapmű született.”

A könyvet a [email protected] címre küldött levélben lehet megrendelni. Kérjük írja meg nevét, telefonszámát, a rendelési darabszámot és címet. 

A könyv ára: 3500 Ft 

A Mi Hazánk rendezvényein 3000 Ft. 

Foxpost szállítás házhoz +1800Ft, automatába +1200Ft. Előre utalást kérek. Budapesten Kőbányán és Kispesten, valamint a 13. kerületben személyes átvételre is van lehetőség előre megbeszélt helyszínen és időpontban.

További lehetőségként rendelje meg a Szabad Szellem – Magyar Kultúra Alapítványtól a következő linken keresztül: https://szsz-mka.hu/termekek/vekony-csongor-levente-a-nemi-identitas-valsaga/