Az LMBTQP+ indoktrináció az anyaméhben kezdődik

Azzal már régóta tisztában vagyunk, hogy az LMBTQP+ aktivisták mindent megtesznek, hogy a kisgyerekeket is a bűvkörükbe vonják és átmossak az agyukat a beteges gondolataikkal. De sokan közülük ennél is tovább mennek. Egyszerűen úgy, hogy maguk is gyereket vállalnak, így már a fogantatás pillanatában eldől, hogy a gyerek az LMBTQP+ mozgalom tagja lesz, és az egyik (vagy több) betűt fogja képviselni korunk legdegeneráltabb közösségének nevéből.

A kuruc.info már hírt adott a Freedom Fetish nevű bulisorozatról, ami vállaltan ugyan nem, de tevékenysége, szellemisége és az ott vonagló emberek alapján egyértelműen a hazai LMBTQP+ mozgalom szerves része. https://kuruc.info/r/6/246109/

Zárójelben jegyezzük meg, hogy a napokban megjelent egy pr cikk a 24.hu oldalán az emberi testbe ültethető csipekről, amiben a Zagyvai Gábor nevű tetováló és “testmódosítás-művész” próbálja eladni ezt a sátáni beavatkozást a jobb sorsa érdemes magyaroknak. Talán nem meglepő, hogy a beteg lelkű, és zavaros álspiritualitással rendelkező Zagyvai rendszeres résztvevője a Freedom Fetish buliknak, ahol húskampókra akasztva lógatja fel a barátnőjét, majd olvadt viasszal locsolja. Összenő, ami összetartozik.

Most mondhatnánk azt, hogy mindenki azt csinál, amit akar, de amikor egy terhes nőt látunk vonaglani egy ilyen helyen, akkor ökölbe szorul a gyomrunk is, és felmerül bennünk a kérdés. Milyen sorsa lesz, milyen pszichoszociális környezetben fog felnőni az a gyermek, akinek az anyja egy ilyen rendezvényen prostituálja magát? És most lehet azzal jönni, hogy az alkoholista heteroszexuális családok is milyen rosszak (valóban azok), de ez nem lehet indok arra, hogy egy gyermeknek jobb lesz egy “szerető”, de nemileg és erkölcsileg aberrált közegben felnőni. Mert nem lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.