Szép lányból csúnya fiú

A napokban kétoldalas interjút közölt a Nők Lapja magazin Erdős Kinga transz aktivistával. Kinga jelenleg Erik néven mutatkozik be, habár egészséges nőnek született, és több mint húsz éven át úgy is élt. Egy évvel ezelőtt azonban úgy döntött, hogy hátralévő életét férfiként fogja leélni. Azóta tesztoszteronnal lövi magát, a riport szerint pedig hamarosan a melleit is levágatja. Nehezen érthető, hogy egy egészséges testtel született, rendkívül nőies nő miért dönt úgy, hogy a továbbiakban megcsonkítottan, csúnya férfiként fog élni.

Sajnos azonban manapság teljesen megszokott, hogy az elmezavart nem betegségként kezelik, hanem identitást képeznek belőle, és még támogatják is. Kérdés persze, hogy ezek után miért bitorolja ez a homoszexuális propagandát kifejtő szennylap a “Nők Lapja” megnevezést, amikor pont, hogy a nőiességet tiporja páros lábbal a porba ezzel a tevékenységével.

Kicsit kutakodtunk az interneten, mert kíváncsiak voltunk, milyen is valójában Kinga, miért akar Erik lenni. Azt hiszem, korábbi tudósításaink alapján már senkit nem lep meg, hogy Kinga is a Mondocon nevű rendezvény lelkes látogatója, ahogy a hazai LMBTQP+ közösség színe-java. A Kingához hasonló delikvensek számára ez a rendezvény az a hely, ahol kiélhetik cseppet sem hétköznapi szokásaikat. Felmerül azonban a kérdés: Ha Kinga hosszú évek óta látogatta a rendezvényt, és talált ott elfogadó-támogató közösségre, miért öltözött rendszeresen a lehető leglányosabb jelmezekbe? Ugyanígy számos fotózás készült vele, a képekről pedig egy rendkívül csinos lány néz vissza ránk. Rejtély.


Megjegyzés: Kinga sokaknak a Turul TV interjújából már ismerős lehet.


Az interjú másik érdekessége, hogy Kinga ebben a közösségben győzte meg magát, hogy ő valójában transz. Ez nem meglepő, az ember személyiségfejlődésére jelentős hatással van a közvetlen környezete, a barátai. Azt pedig tudjuk, hogy a lehető legjobb nevelést kapott gyerekből is lehet drogos bűnöző, ha rossz társaságba keveredik tinédzserkorában. Illetve ne feledjük el azt sem, hogy a fiataloknak lételeme a lázadás (ami az útkeresés, a szülőkről való leválás része), manapság pedig egyes érdekkörök a nemi aberrációt próbálják meg beállítani trendi lázadásnak az elnyomó heteronormatív patriarchátussal szemben.

Kinga azt állítja, depressziós volt és többször próbált meg öngyilkosságot elkövetni. Ez szomorú, főleg, mert a szülei valószínűleg észre sem vették, és így semmilyen szakszerű kezelésben nem részesült. A kis barátainak hála, Kinga most hormonkezelés alatt áll, és hamarosan levágják a melleit. Tehát egy mentálisan sérült ember a szemünk láttára fog szépen-lassan egy testileg is sérült, toldozott-foltozott, frankensteini szörnnyé átváltozni, és ezt egyesek ünneplik. Sokatmondó a cikk egyik mondata a hormonterápiával kapcsolatban: “Nélküle leállnak a változások, részben visszaalakul a test.” Hogy lehet azt normális, gyógyító beavatkozásnak hívni, ami ellen küzd a szervezet, és mindenképp próbálja visszacsinálni? Erre szerintem minden épeszű ember tudja a választ. Még az orvosok is, csak a legtöbb nem meri felvállalni, mert azonnal széttépné a balos sajtó.

Nézzük meg jól az alábbi képeket. Senki sem kényszerítette Kingát, hogy nőnek öltözzön, valamiért mégis mindenkinek egy vonzó lány képét mutatta az általa elfogadónak és melegbarátnak nevezett közösség tagjaként is. Ki érti ezt…

Kinga amint egy fiút puszilgat. Szerinte ez egy homoszexuális pillanat, mert fiúként vonzódott a fiúhoz.
Kinga még épen és egészségesen. Így nem tetszett magának.
Tavasztündérként a Mondoconon. Meggyőzték az LMBTQP+ barátok, hogy változtassa magát fiúvá.
Fiúnak érezte magát, mégis lánynak öltözött.
Nem kényszerítették, mégis így érezte jól magát. Ja, mégsem… Nem értik? Mi sem.
Csinos lányból csúnya, amputált “férfi”. Ő így érzi jól magát. Sajnáljuk.

Képek forrása: Facebook