Szél Bernadett: Magasan képzett genderszakemberekre van szüksége a hazának

Már maga Szél Bernadett LMP-ideológus is felemelte szavát az egyetemi gender szak megszüntetése ellen, ugyanis kijelentette, az Alkotmánybírósághoz fordul.

„A 21. századra sok minden megváltozott, és a kormánynak ahelyett, hogy letűnt időket akarna hatalmi szóval visszahozni, azon kellene gondolkodni, a változó körülmények között hogyan tudunk a lehető legélhetőbb viszonyokat teremteni a nők és a férfiak számára.”

Vegyük tudomásul – közölte – magasan képzett genderszakemberekre van szüksége a hazának, ugyanis ott születik több gyerek, ahol a két nem közötti egyenlőtlenség csökken.

Ami persze erős csúsztatás, legföljebb azokra a „genderes” országokra igaz, ahol migránsok „javítják” a statisztikát. (Amúgy megnézném, hogy a kacifántos genderhívő hogyan „harmonizál” a nagytermészetű migránsokkal…)

A témában korábban a DK is megszólalt. Gyurcsányék szerint már az döbbenetes, hogy a kormányzat milyen vehemenciával esik neki a nyugati országokban teljesen elfogadott tudománynak.

Kicsit sántít Láriferiék értesülése. Az Amerikai Gyermekorvosi Kollégium elnöke például nemrég azt mondta: bármit találnak is ki, bármivel érvelnek a genderesek, a transzneműség nem veleszületett, nem visszafordíthatatlan és főleg nem normális.

A világhírű brit filozófus, Roger Scruton pedig arra a kérdésre, mit gondol a gender szakon végzett diá­kokról, azt felelte: semmi baj, ők is lehetnek hasznos tagjai a társadalomnak. Például ha utcaseprőnek állnak…

Ismeretes, a humántárca nemrég felkérte az érintetteket, véleményezzék azt a kormányzati előterjesztést, hogy ne induljon több képzés gender szakon, ugyanis miközben igény sincs rá, más szakoktól vesz el forrásokat.

A szándék egyébként rímel az utca emberének véleményével (az enyémmel is), miszerint ez az egész genderhistória nem más, mint egy liberális kabaré, ahol csak a szerzőn röhögnek.

Forrás: Magyar Idők