Pedofil botrányba keveredett az egyik legnézettebb magyar YouTuber

Kiskorúak molesztálása, nők bántalmazása, agresszív dühkitörések és folytonos hazudozás jellemző az egyik legnézettebb YouTuberre Herby-re ex-élettársa elmondása szerint. “Nem bírtam tovább, könnyítenem kellett a lelkemen.” – fogalmazott a bántalmazott lány.

Akik esetleg nem ismernék D. Péter alias Herby munkásságát, azoknak elmondjuk, hogy a magát életművésznek tartó, videós gameplay-ekkel, saját készítésű animációkkal (Anyád! sorozat) és “otthoni filózgazós” tartalmakkal szórakoztatja a nagy részben tízen éves fiú rajongóit. Jellemző rá az agresszív hangnem, a káromkodás és mások nyilvános megalázása.

Tudni kell róla azt is, hogy elmondása szerint nehéz gyerekkora miatt kialakult nála egy mentális betegség, amely a gyakorlatban a tömegiszonyhoz hasonlítható és ezen betegségének tüneteit a tömény alkoholba fojtja el napi szinten.

A vlogger sokaknak ártalmatlannak tűnhet, de ex-élettársa elmondása szerint messze nem olyan, mint amilyennek a videóiban mutatja magát. A fiatal hölgy, aki több évet élt egy fedél alatt Herby-vel leány gyermekével együtt hosszú idő után nyilvánosságra hozta azon cselekményeket, melyeket vele tett.

Az egész talán ott kezdődött, hogy egy gusztustalan homoszexuális aktus részleteit osztotta meg a videós nézőivel, ezzel kommunikálva azt, hogy az azonos neműekhez vonzódik.
(A videót kérjük csak erős idegzetűek tekintsék meg!)


Az alábbi nyilvánosságra került videót látva, ex-párja egyik YouTube kommentben erősítette meg az elmondottakat, mert sok rajongóban az a kérdés merült fel, hogy talán csak nézettséget akar generálni ezzel a bejelentéssel Herby. Nem így volt és más is kiderült…

Dia, akit hosszú időn keresztül bántalmazott, elzárt a világtól és engedélye nélkül nyilvánosan tett közzé róla videókat, egy megkeresésre elmondott mindent, amit vele tett a magyar videós.

Elmondása szerint azóta lett Herby ilyen, amióta egy közönségtalálkozón akarata ellenére megcsókolt egy kiskorú fiút. Akkor Dia számára is egyértelművé vált mássága és a lehetséges pedofil hajlamai.

Az alábbi videóban részletesen, hosszú üzenetekben vezeti le a vele történt folyamatokat:


Az ex-barátnő személyét egy közös barát és szintén elég ismert magyar videós Kornis Szefi is alátámasztotta, hiszen több kételkedő nem hitte el, hogy valóban Dia az, aki ezekről beszélt.

Erről egy hosszabb videót is készített:

Természetes a botrány szele maga a főszereplőhöz is eljutott, aki lekezelő stílusban, káromkodva reagált a történtekre:

Bízunk abban, ha a Dia által elmondottak teljes mértékben fedik a valóságot, akkor a pedofil YouTuber örökre eltűnik a világhálóról és remélhetőleg a társadalomból is egy időre.

Frissítés: Egy összefoglaló videóban mutatják be a magyar vlogger hiteltelenségét:

Antigender.org

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.