Hányinger: Csinibaba Dávid hormonterápiás tanácsait nem tiltja a Facebook

Csinibaba Fanni hányingert keltő hormonterápiáját nem tiltja a Facebook

A Csinibaba Fanni művésznéven magának ismerettséget szerző Karóczkai Dávid a legnépszerűbb közösségi portálon, a Facebookon számol be napi szinten a hormonkezelésének részleteiről.A mentális zavarral küszködő férfi nemrégiben arról posztolt, hogy egy 50 éves nő személyében találta meg az igaz szerelmet, akivel elmondása szerint “nem bírják ki, hogy ne puszilgassák egymást agyon”.

Nem Dávid az első személy az LMBTQP+ közössegből, aki feltűnési viszketegségét a világhálón próbálja kiélni azzal, hogy “kitűnik a tömegből másságával”, hiszen már több feltörekvő aktivista hirdeti a devianciára való átigazolást a közösségi médiában, melyet esze ágában sincs törölni Zuckerberg elfogadó platformjának. (Ők csak ezeket a mocskos hazafiakat lehetetlenítik el, kiknek fontosak a keresztény, nemzeti értékek).

A női ruhában gusztustalankodó Dávid, konkrét tanácsokat is ad a hormonok használatára a fiataloknak, hogy milyen adagokban szedjék őket, hiszen nála már a mellbimbójának elváltozása is megtapasztalható beszámolója szerint.

Nehéz összerakni a logikát (persze ezeknél mikor volt bármi is logikus) hogy egy férfi, aki női hormonokat szed, hogy szerethetett vele egy 50 éves nőbe? Akkor most mégis heteró és a biológiai szabályok felülírták a Pride továbbképzések tanait?Felháborító, hogy teret kapnak a hasonló életellenes tartalmak a fiatalok számára, akiknek nagy részét be is szippantják a deviáns szektákba, hogy a normalitás ellen tegyenek hosszútávon tevékenységükkel.

Isten óvja a normalitást, amiért ki kell állnunk nap, mint nap!

Forrás: Vadhajtások.hu