A családokba való LMBTQP+ behatolással szemben is felléptek a hazafiak (videókkal)

Az évek óta rendíthetetlenül a normalitásért harcolók, mint a HVIM tagjai, a Budaházy-család több tagja és számos hazafi jelent meg egy újabb “Pride-eseményen”, hogy fellépjenek a családokba való LMBTQP+ behatolással szemben. Ez az esemény abban is kirívó volt a többi közül, hogy felmerül a gyanúja annak, hogy súlyos bűncselekmények előkészülete zajlik, hiszen komplett jogi és technikai felkészítést végeznek gyerekek megszerzésére és megrontására a magyar törvények kijátszásával. Lásd ezt a háttéranyagukat.

A rendezvényre sajnos nem sikerült bejutni, mert a már helyszínen lévő rendőrök megakadályozták, hogy a hazafiak bemenjenek az épület azon részébe, ahol a rendezvény zajlott. Barcsa-Turner Gábor, a HVIM társelnöke és mások is hiába kérték a rendőröket, hogy intézkedjenek a nyilvánvalóan alkotmányellenes és törvényellenes eseménnyel szemben, hiszen a családvédelmi törvény kimondja, hogy az állami szervek és egyébként a civil szervezetek kötelessége megvédeni a családokat.

A rendőrök ennek ellenére a hazafiakkal szemben intézkedtek, aminek következménye vélhetően szabálysértési eljárás és súlyos bírságok kiszabása lesz. Ezért a a HVIM várja a felajánlásokat az akcióban résztvevő 25-30 hazafit várhatóan sújtó bírságokra és az ügyvédi költségre. A felajánlásokat a [email protected] lehet elküldeni.

Megjegyezik azt is, hogy amikor Tarlós István fideszes főpolgármestersége alatt is próbálták felhívni a figyelmet a hónapossá dagadt Budapest Pride veszélyeire, akkor minden évben agyonhallgatással sújtotta őket a kormánypárti média, nehogy a problémáról is hírt kelljen adniuk. 
Most, hogy Karácsony Gergely szélsőballiberális került a főpolgármesteri székbe, a jobboldali megmondóemberek is elismerően nyilatkoznak az akciókról és beszámolnak végre a Magyar Ellenállásról, aminek tagjai minden évben vásárra viszik a bőrüket pártérdekektől és pártviszonyoktól függetlenül, az igazságot tartva a szemük előtt!
A z LMBTQP+ ideológia már évek óta a családokat fenyegeti és a gyermekek megrontására törekszik az iskolai „érzékenyítésekkel” és úgynevezett „szexuális felvilágosításokkal”, illetve olyan „családok” létrehozásával, ahol azonosneműek (és egyéb meghatározhatatlan lények) örökbefogadhatnak gyermekeket a hatályos törvények kijátszásával – fejtette ki Barcsa-Turner Gábor az alábbi videóban.

Nem foghatunk mindent a magyarellenes ügyészségre, hiszen valóban hiányoznak a pontos és világos jogi keretek a hagyományos családmodell és a gyermekek védelméhez. Érthetetlen, hogy miért van ez így, hisz a komoly családtámogatásokat bevezető Fidesz kormánynak az elmúlt 10 évben lett volna bőven idejük és lehetőségük megfelelő jogszabályokat alkotni a probléma kezelésére, hogy még csírájában legyen elfojtva a jelenség.
Ha van egy konkrét törvény az LMBTQP+ lobbi betiltására, akkor azt még egy polgármester sem írhatja felül. Itt az idő végre nemcsak kommunikálni és retorikában keménynek lenni, hanem valóban tenni is a kimutathatóan Soros-pénzekből működő LMBTQP+ ügynökszervezetek ellen!
A nemzetbiztonsági kockázatot ezek a szervezetek jelentik, nem pedig a HVIM és más, nemzeti radikális oldali szervezetek és személyek, akik töretlenül állnak a nemzet oldalán az aktuális kormányzati kommunikációtól függetlenül.

A HVIM feljelentést is tesz a szervező, Szivárványcsaládokért Alapítvánnyal szemben feljelentést tesznek, mert a szervezet tevékenysége abból áll, hogy a magyar törvények által definiált család fogalmát aláássa és a törvényeket kijátszva juttasson gyermekeket a homoszexuális pároknak, illetve az aktuális rendezvénynek is ők voltak a szervezői, de hozzájuk köthető az Apa+Apu+Gyerekek=Család óriásplakátkampány is.
De a feljelentésben panasszal élnek a rendezvénnyel szemben nem intézkedő rendőrök vonatkozásában is. A megjelenő hazafiak hiába kértek rendőri intézkedést a törvényellenességet propagáló, gyermekmegrontást előkészítő rendezvénnyel szemben, a rendőrök csak és kizárólag a jelenlévő hazafiakat vegzálták.

Forrás: Szent Korona Rádió