Matricakampányba kezd az LMBT Lobbi!

LMBTQ propagandisták

A Humen Travel Turisztikai Egyesület (elnöke: Erdei Zsolt – képen jobb oldalt) matricakampányba kezd “külföldi LMBTQ utazóknak”, melynek keretében budapesti vendéglátóhelyek, turisztikai szolgáltatók és vállalkozások egy szivárványos matricával üzenhetnek a vendégeknek, hogy a sokszínűség és a nyitottság jegyében bárki számára nyitva állnak.

Nos, ezekre a helyekre normális ember nem kéne, hogy betegye a lábát a jövőben!
Az első matrica egyébként a Gozsdu-udvarban található Spíler ajtajára került.

Készítettek egy gyomorforgató kampányvideót is, ahol nem is egy buzi pár, hanem egy buzi trió (ilyen “LMBT családokban” szeretnének gyerekeket nevelni ezek) budapesti hancúrozásait mutatják be. Itt a videó végén láthatóak azok a vállalkozások, akik segítették a megszületését.

Szomorú, de ott szerepel köztük a jobb sorsra érdemes Szamos Marcipán is.
Ne mulasszon el senki nekik egy üzenetet írni, hogy “nagyon sajnálja, de többé a termékeiket nem vásárolja, mert nem kíván LMBTQIA+…stb propagandát támogató vállalkozásokat finanszírozni!”
Hátha ennek hatására visszalép a cég ettől a mocskos társaságtól és így nem kell – sajnálatos módon – őket is feltegyük a LMBT propagandát támogató vállalkozások listájára.

Valójában ez az egész sunyi kampány mögött az a háttérszándék állhat, hogy mint ahogy nyugaton, úgy itt is nemsokára majd azokat az üzleteket vonják kérdőre, akik nem akarják kitenni az ilyen matricákat. Ezért is kell mindjárt az elején tiltakoznunk ez ellen!