“LMBTQ emberek a Bibliában” című eseményről is kirekesztették a nemzeti érzelműeket

Teológussal, hittan tanárral és ifjúság politikussal érkeztek a Mi Hazánk Ifjai és a vármegyések a Budapest Pride által meghirdetett “LMBTQ+ SZEMÉLYEK A BIBLIÁBAN?” rendezvényre, ahonnan ismét kizárták őket a liberális toleránsok, mert máshogy gondolkodnak…

A rendezvényen részvevők  elmondása szerint sem katolikus pap, sem református lelkész nem szerepelt az előadók között, sőt: A “szakember” még be sem mutatkozott és nem tudni mivel is foglalkozik valójában, aki megpróbálta propagálni azt a tényt, hogy léteznek LMBTQ személyek a Bibliában.

Az egyértelműen diszkriminatív jelleggel kirekesztő LMBTQ+? szervezők már már szokásukhoz híven elállták az ajtót arra hivatkozva: “Ti majd biztos megzavarjátok a rendezvényt.” Érdekes módon a rendezvény ajtójában megjelent nemzetiek között már volt olyan, aki részt vett egy keresztény Pride rendezvényen, amit egy jelenlévő rendező igazolt is. Elmondása szerint problémamentesen folyt le az a múltbeli esemény.

Ahogy ez korábban sem volt jellemző, sem agresszió, sem bármilyen fizikai erőszak nem volt jellemző a megjelentekre, hiszen ismét a rendezvény témája és tartalma érdekelte őket, ennek ellenére rendőrt hívtak a nyilvános rendezvényre érkező nemzetiekre.

Ez alatt a nemzetiek elkezdték elénekelni a “Boldogasszony Anyánk” című dalt…

Lenne mit tanulniuk az LMBTQ embereknek az elfogadásról és a toleranciáról, ha már többszörös alkalommal előítéletesen zárnak ki embereket a rendezvényeikről, ami tudomásunk szerint azt a célt szolgálná, hogy minél több jelenlévőt és érdeklődőt vonzzon be, hogy megismertethessék álláspontjukat.

Azt a fontos dolgot is megtudhattuk az egyik meleg református lelkésztől, hogy ‘nincsenek homoszexuális elemek a Bibliában”, akkor jogos a kérdés: Miről szólt a rendezvény? Miért nem engedtek be szakembereket? Miért nyilvánították később zártkörűvé? És mi titkolnivalójuk van a Pride főbb embereinek, amit a magyar társadalommal nem akarnak megosztani?

Az állást foglaló rendőrparancsnok (bemutatkozás és jelvényszám ismertetése nélkül) nem tudott hiteles tájékoztatást adni arról, miért nem intézkedik, amikor is gondolkodásuk miatt diszkriminatív jelleggel rekesztik ki a Mi Hazánk Ifjait és a vármegyéseket a rendezvényről.

Forrás: Patrióta