Idén is volt ellenállás a nemzeti oldal részéről

Változatos akciókkal, ellentüntetésekkel idén is fellépett a Magyar Ellenállás a deviáns vonaglással szemben. A heterofóboknak többször szembe kellett nézniük a normalitáspárti üzenetekkel és személyekkel. Nem igaz a szervezők azon állítása, miszerint nem szükségesek a kordonok, nincsen számottevő ellenállás a Pride-al szemben. Az igazság az, hogy a kordonokat idén minden sarokra kivezényelt 10-20 fős rendőri egységgel helyettesítették.

Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) és a Mi Hazánk Ifjai közös akciót szerveztek. A korábbi évek sikeres akciónak nyomán megpróbáltak a vonaglás elé kerülni és elállni a menet útját, de a hatalmas rendőri jelenlét miatt már a találkozót is nagy figyelem övezte a rendőrség és a szolgálatok részéről. Jelre megindult a futás és sikerült is 100 méterre megközelíteni a vonaglást, azonban nem sikerült átfutni mind a 3-4 rendőri ellenőrzőpont között. A rendőrök először keménykedtek a hazafiakkal, de egy kis jogi kioktatás után már a rendes mederben zajlott az intézkedés, sőt, miután felmérték, hogy nem ellenük indultak meg a hazafiak, engedékenyebbnek is bizonyultak. (A HVIM-nek bejelentett ellentüntetése is volt a Pride gyülekezőjénél, ahol molinót is kifeszítettek.)

Az igazoltatást az éppen arra járó Vadhajtások stábja is rögzítette:

Budaházy Görgy így foglalja össze akciósorozatukat a Pride hónapban:

Budaházy György és a tüntetők

Az idei LMBTQIA+ (pedofíliai, zoofilia, necrofilia, furry, stb) felvonulás sem ment le anélkül, hogy a normalitáspártiak ne tiltakoztak volna, és ne követelték volna hangosan ennek az egész felforgatásnak a betiltását. Tegnap egy-két száz hazafi kint járt a Pried-on és megcselekedtük, amit megkövetelt a haza! Mindenek előtt nekik szeretnék köszönetet mondani!

This image has an empty alt attribute; its file name is pride_ellentuntetok-1024x675-1024x675.jpg

Az Erzsébet térnél vártuk a felvonuló degeneráltakat. A baloldali média hazugságaival ellentétben nem voltunk körbekordonozva, csak a szokásos módom elválasztva a felvonulóktól, akik viszont valójában többnyire szűk utcákon vonulgattak bármiféle általuk vágyott “nézőközönség” nélkül, illetve bizony több helyen kordonok közt.

A szélsőbalos Mérce bentről közvetített:

Mint azt már korábbról megszokhattuk, a neoliberális, anarchista, bedrogozott csürhe sokszor nem tudja visszafogni indulatait és azzal a deviáns lendülettel, amivel elindultak a Kossuth térről megtámadták Budaházy Eddát.


Bedrogozott olasz lény

Természetes most is a saját magukat védő hazafiakat vonták felelősségre:

A Vadhajtások rögzítette az esetet, ahol a vonagló lények és a hazafi összecsapott:

Majd Budaházy Edda és Gaudi-Nagy Tamás foglalja össze az esetet:

Vannak még normalitás mellet kiálló politikusok is az Országházban. Dúró Dóra és Dr. Fülöp Erik a Mi Hazánk országgyűlési képviselői így üzenetek a Parlament előtt gyülekezőknek:

A Parlamentből üzentünk a "Pride" résztvevőinek Fülöp Erik képviselőtársammal, míg ők gyülekeztek, hiszen nem árt újra…

Geplaatst door Dúró Dóra op Zaterdag 6 juli 2019

A Betyársereg is kivette a részét a deviancia elleni harcból, ők az alábbi módon fejezték ki véleményüket a Dorottya utcánál bejelentett ellentüntetésükön:

A betyárok molinója

A Légió Hungária sem volt rest csöndben maradni, a Kossuth téren kezdték meg demonstrációjukat, ahol szórólapot osztogattak a járókelőknek.

A buzgó liberálisok és egyenlőség-pártiak természetesen csak “baráti médiumokat” engedtek be a vonulásra, a Pesti Srácok stábjának viszont mégis sikerült pár interjúalanyt találni.

A Turul TV-nek a menet végén sikerült bejutni a Március 15-e térre, ahol a vonulókat kérdezték a genderről, a korukról és a gyomorforgató szokásaikról:

Nem minden résztvevő érezhette ám szeretve magát. A beteg deviánsok még a velük vonulók közül is kirekesztették a teltebb személyeket:

Forrás: Patrióta, Vadhajtások, Mérce, Betyársereg