Ismét magyar hazafiak jártak a Budapest Pride egyik rendezvényén

TámPont bejárata

Június 21-én pénteken került megrendezésre az egy hónapos Budapest Pride keretei között a “Pán Rapid Randi” elnevezésű rendezvény a VII. kerületi Hernád utca 38. szám alatt található TámPONT Mikro Közösségi Tér és Könyvtár nevű transzvesztita támaszponton.
Magyar hazafiak úgy döntöttek, hogy elmennek és megtudakolják mi is az a “pánromantika”.

Ahogy arról már írtunk pár nappal előtte is ellátogattak egy Pride rendezvényre, amely végül az ő fellépésüknek köszönhetően nem is lett akkor ott megtartva.
Most is hasonló eredmény született.

A liberális sajtó szerint Budaházyék “elállták a bejáratot”, a “jelenlévőket mindennek elmondták” és a “a járókelőket zaklatták azzal, hogy az épületben lévők fertőznek”.
De a szokásos libsi hazudozások helyett érdemes Budaházy személyes beszámolóját idézni az eseményről:
“A PRIDE nevű show-műsor transzvesztita szörnyei úgy döntöttek, hogy a nyári napfordulón kívánnak “pánromantikus randevút” tartani.
Nosza hát, néhány hazafival elmentünk mi is kíváncsiskodni, hogy mi is ez az újabb LMBT agybuggyanás.
Mikor odaértünk, már az ajtóban elállta az utunkat egy nagydarab nőnek öltözött férfi, aki közölte, hogy hiába nyilvánosan meghirdetett rendezvényről van szó, mi nem mehetünk be, mert ő “így döntött és kész”.

pánromantikus ajtónálló
az ajtónálló,
egy hozzászóló találó elnevezése szerint “kirúzsozott csöcsös-pöcsös-varkocsos vikingratyi”

Ezt a minket sújtó súlyos diszkriminációt természetesen nem tudtuk elfogadni és az ajtóban állva próbáltuk jobb belátásra téríteni az identitászavaros alakot, aki már a beszélgetés elején közölte velem, hogy akár “bekaphatom a faszát” is és kifejtette, hogy valójában a szkinhedek 30 %-a is buzi (erről azért a szkinek véleményére is kíváncsi lennék).
Megtudtuk azt is, hogy a “pánromantikusok” lényegében a hatévestől a nyugdíjasig, a férfitól a nőig mindenkivel szeretnek szexelni, meg hogy kijár nekik a “transztisztelet”.
Hogy ez utóbbi így van-e, azt mindenki döntse el maga!

transz matricák
transzvesztita propaganda-matricák

Közben kihívták a rendőröket, akik azt mondták – nagyon helyesen egyébként -, hogy nincs sem intézkedési joguk, sem kötelezettségük, mert ez nem a gyülekezési jog alá tartozó rendezvény és nem történ sem szabálysértés, sem bűncselekmény.
Végül megjelent a transzszervezetnek a – nővé válás útján az ajtónállónál már kicsit előrehaladottabb állapotban lévő – vezetője, aki a kb. másfél órája tartó huzavonára úgy tett pontot, hogy feloszlatta a rendezvényt.

transzvesztita főszervező
az Anti-Gendernek sikerült az ominózus transzszervezeti vezető fotóját is megszereznie

Hát, így ért véget a a hazafiak és a transzok “pánromantikus” találkozása.
Mellékeredményképpen legalább a VII. kerületi Hernád utca lakói is megtudták, hogy a sötétített üvegű utcára nyíló helyiség meg a hangzatos “TámPONT Mikro Közösségi Tér és Könyvtár” elnevezés mögött miféle fertőtanya leledzik. Volt is lakó, aki felháborodásában jelezte, hogy a közös-képviselőhöz fog fordulni az ügyben.

néhány pánromantikus résztvevő

Megint csak azt tudom mondani minden klaviatúrát püfölő hős nemzetinek, hogy bárki felemelheti a hátsóját és elmehet a Pride rendezvényeire, mert egyre inkább úgy látom, hogy ez a deviancia úgy hatalmasodott el a nyugati világban is, hogy a normális emberek egyszerűen lusták voltak ellene tenni.”
Eddig tart Budaházy György beszámolója.

Végül pedig itt a Turul TV videója, amiből kiderül, hogy pontosan mi is történt:

https://youtu.be/vAqi3nGBX0Q


források: Budaházy.info, Népszava, Index, Mérce