Hagyja abba a Disney a gyermekek LMBT irányú manipulálását!

Disney

A fenti címmel futó CitizenGo kampány felhívását mi is változtatás nélkül közzétesszük, íme:

A párizsi Disneyland idén júniusban megtartotta első hivatalos homoszexuális Pride felvonulását. A CitizenGO nemzetközi kampányt indított a párizsi Disneyland vezetősége felé, a rendezvény lemondását kérve. A petícióhoz közel 400 000 aggódó társunk csatlakozott (magyarul itt írható alá). A párizsi Disneyland igazgatója nem hallgatott ránk, megtartották a “Magical Pride”-ot.

Közben egyre több Disney filmben is megjelenik a homoszexuális szál. Ezért fordulunk most a Walt Disney vállalat elnökéhez és vezérigazgatójához, Robert A. Igerhez!

Nem egyedi esetről van szó. Már tavaly is tartottak LMBT-partit a párizsi Disneylandben, a Disney Dél-Kaliforniában részt vesz a “Pride is Universal” esemény szervezésében, Floridában pedig az évente tartott “Gay Napok”-at is támogatja, hogy csak néhány példát soroljunk. A Disney vidámparkokban pedig az alábbi szivárványos füleket árulják:

Az LMBT-lobbi szintet lépett, mára már nyíltan a gyermekeket és a családokat célozzák meg üzeneteikkel. A Disney birodalom alapvetően gyermekes családokra épít. A Disneyt eluraló homoszexuális lobbi sem rejtegeti céljait, büszkén osztották meg Twitter oldalukon például a rendezvényükön készült alábbi képet. (A gyermekek arcát mi takartuk ki, mert úgy gondoljuk, hogy nem helyes társadalomromboló politikai célokra felhasználni őket.)

    Az alábbi kislányt felhasználva külön kiemelték, hogy a rendezvény nemcsak felnőtteknek, hanem minden korosztálynak (gyermekeknek is!) szól!

  2018-ban 157 millió ember látogatott el a Disney parkokba. Amennyiben a Disney tovább folytatja LMBT akcióit, évente több millió gyermeket manipulálhatnak.

Nem maradhatunk csöndben a gyermekeket célzó LMBT manipulációt látva. Nem maradhatunk csöndben, amikor LMBT felvonulásokat tartanak a családok és gyermekek találkozási pontjain, és homoszexuális történetszálakkal érzékenyítik őket a rajzfilmekben.

Csatlakozzon a Walt Disney vállalat elnökének írt levelünkhöz, fejezze be a Disney a gyermekek LMBT irányú manipulálását!

forrás: CitizenGo