Az LMBTQP+ mozgalom a gyerekeidet akarja és már el is jött értük!

A gyerekek még nyitott szemmel és elmével élnek, mindenre kiváncsiak, mindent könnyen befogadnak és magukévá tesznek. Könnyű őket befolyásolni, alakítani. Pontosan ezért igyekeznek beszivárogni az LMBTQP+ mozgalmak az ifjúsági szervezetekbe. Legtöbbször ott jelennek meg, ahol nem is várnánk őket. Mondjuk egy tiniknek szóló rajongói fesztiválon, aminek semmi köze a szexuális devianciákhoz. Látszólag. A hétvégén zajlott a ‘Mondocon’ nevű rendezvény, ami negyedévente kerül megrendezésre a Hungexpo területén. A japán (és koreai) popkultúra rajongóinak szóló rendezvényre minden alkalommal közel húszezer (túlnyomó többségében) tizenéves lány zarándokol el. A különféle programokkal (jelmezverseny, karaoke, filmvetítés, stb.), vásárral és bemutatókkal színesített rendezvénysorozat még a 2000-es évek közepén kezdődött, akkor még Animecon néven, ami nagyon gyorsan többezres fesztivállá nőtte ki magát. A japán rajzfilmek iránti rajongás a ’90-es évek közepén jelent meg hazánkban, miután az újonnan induló RTL Klub csatorna több anime sorozatot is vetíteni kezdett. (Emlékezzünk vissza a Dragon Ball c. rajzfilm körüli botrányokra, ami végül a sorozat betiltásához vezetett, és az csatornának büntetést kellett fizetnie.) Érdekes mellékszál, hogy a kezdetben egy közhasznú egyesület (Magyar Anime Társaság) által grundolt rendezvénysorozatot az MSZP-s Szekeres Imre fia, Szekeres András Márk “privatizálta ki” magának, miután szétverte az egyesületet. A szélbalos fiúcska ámokfutásáról a kormánymédia egyik orgánuma, a Pesti Srácok tavaly ősszel komoly tényfeltáró riportot készített, de érdekes mód a Fideszt azóta sem zavarja, hogy az egyik prominens politikai ellenfelük fiacskája mekkora lenyúlást hozott össze, és sikeresen terjeszti a baloldali eszméket a tinik közt. Képes beszámoló következik.

Szivárványos zászlókat osztogató tinilányok.
Kislány szivárványos zászlóval. Ő egy LMBTQP+ szuperhős szeretne lenni?
Leszbikus pár szivárványos táskákkal. Egyre gyakoribb jelenség a rendezvényen.
A kép kissé megtévesztő, de két “fiú” ölelkezik.
A képen egy férfit rejtettek el. Női ruhába.
Kislányok ingyen ölelést osztogatnak. Valaki magyarázza el, miért jó az, ha egy ötéves gyerek ismeretlen fiúkat (és férfiakat) ölelget.
A transzneműek zászlaját köpenyként viselő fiatal férfi(?).
LMBTQP+ piknik?
Szivárványos zászlók mindenütt.
Nélkülözhetetlen kiegészítő.
Talányos kiscsoport, avagy a három nőből kettő férfi.

A képekhez nincs mit hozzátenni, önmagukért beszélnek. Csak még egy megjegyzést szeretnénk tenni azoknak, akiket még a fentiek sem győztek meg: A 2019 tavaszi Mondocon díszvendége az osztrák “Nana Kuronoma” művésznevű cosplayes és modell volt, aki jó pénzért árulja a neten a meztelen és kötözős képeit. Na, hát Szekeres András Márk ilyen példaképeket akar a gyerekeinknek…