A Pride felforgatás!

A Pride agymosása a Disney rajzfilmeket sem kíméli.

Az alábbi írás a Pride-Subversion című blogon jelent meg idén július 6-án.

A felforgatás jellemzően fegyver nélküli hadviselés, melynek célja az adott társadalom meggyengítése, szétverése, tönkretevése, lezüllesztése, az ország destabilizálása, legyőzése, kormányának megbuktatása, a társadalom uralma. Az államoktól független pénzhatalmi erők, a globális elit is könnyen és kockázat nélkül alkalmazhatja, hiszen a nyílt társadalmakban pusztán legitim tevékenységeken keresztül végigvihető. Haditechnika nem, csupán pénz, és az általa elérhető humán erőforrás szükséges hozzá. A gyakorlata az, hogy az agresszor motivált, esetleg extrém, akár mentálisan problémás embereket, csoportokat keres, amelyek nélküle nem okoznának zavart, mert alapvetően gyengék, jelentéktelenek, érdekérvényesítő képességük csekély, majd ezeket finanszírozza, akár az általa közvetlenül létrehozott alapítványokon keresztül. A felforgató, vagy felforgatóvá tett szervezetek általában valamilyen humanista célt hirdetnek, de mivel minden háború a megtévesztésen alapszik, sok dolog nem az, mint aminek mutatja magát, illetve aminek látszik. Az egyszerű aktivisták, azaz még a beszervezetteknek jó része sem látja a valódi célt, vagyis azt, hogy valami teljesen másra használják fel őket. Ezek a szervezetek beépülnek, és hálózatot építenek a média, a gazdaság, a politika világába, és befolyást szereznek az állami szervekben is. Az anyagilag megtámogatott felforgató szervezeti háló erősebb érdekérvényesítővé is válhat, mint a többség, az ellentétek nem csak kiéleződnek, hanem a felforgató csoportok eredményesen a feje tetejére állítják a társadalmat, az azt biztosító, fenntartó hagyományokat, intézményeket, és rendszereket is szétverik, a politikai életet, választásokat érdekeik mentén befolyásolják. A társadalom ereje a belső harcra fecsérelődik, növekszik a megosztottság, a társadalom és rendszereinek hatékonysága hanyatlik, nem marad energia az ország építésére, illetve a vezetők korrumpálásának, a kizsákmányolásnak, az ország kirablásának és uralásának a megakadályozására.

A Pride-osok hazugságai

A homofób egy hasbara fogalom, valójában teljesen értelmetlen, csupán szitokszónak találták ki. Ha nem akarsz nemzetiszocialista diktatúrát, akkor nácifób vagy, és valójában rejtett náci? Nem hiszem. A kritika mindig konkrét, aki csak szitokszavakat akar használni az a gyűlöletkeltő. Tüntetésen nyilván letömöríti az ember mindkét oldalon, és a szitokszavak, jelzők kerülnek elő, és ez nem jó, de még nagyobb  gáz, amikor valaki a konkrét kritikára, érvekre is csak kitalált hasbara nácizni, és homofóbozni tud. 

Ki a beteg? Mi a szem fő funkciója? Van sok, mutatja az érzelmi állapotomat, hová koncentrálok, esztétikai élményt adhat, ha szép, de a fő funkciója mégiscsak a látás. Mi a fő funkciója az asztali lámpának?  A világítás. Mi a szexualitásnak a fő funkciója?  A szaporodás! Ha valami nem tölti be, nem szolgálja a fő funkcióját, akkor mondhatjuk-e rá, hogy jó, hogy nem hibás, hogy egészséges, és hogy nem beteg? Nem! A homoszexualitás  szexuális zavar, nem tartozik az egészség fogalmához! A homoszexuálisok nem akarják ezt hallani, mert félnek attól is, hogy  ha betegség, akkor a kényszer gyógykezelés is szóba jöhet. Annak az eldöntése, hogy valami betegség vagy nem,  viszont nem történhet érzelmi, csak logikai, értelmi alapon! Ha én Napóleonnak tartom magam, és megmondják, levezetik nekem, hogy nem vagyok egészséges, akkor nekem is rosszul fog esni, de ettől függetlenül még a többiek, pl. a rendőr nem fog utasításokat elfogatni tőlem, és nem fogadja el senki, hogy a mentálisan zavartként én határozzam meg a saját állapotomat, és nem mennek bele abba, hogy pusztán azért, hogy én ne érezzem rosszul magam a valóságtól, elfogadják a téveszmémet, legalábbis eddig, amíg a fehér társadalmakat nem forgatták fel, és állították a feje tetejére, így volt… Hiába szeretnék repülni, ha leugrok a tizedikről a valóságban belecsapódok a földbe. A magukat liberálisnak hirdetők keverik a valóságot a vágyálmaikkal… Szinte mindenki beteg, így vagy úgy, sőt, nagyon sok embernek vannak mentális zavarai is, és vannak, akiknek szexuális zavarai vannak. Ők sem egészségesek! Ez van…

A Pride tipikus felforgató szervezet. Látható, hogy a Pride nem azért küzd, hogy a homoszexuálisokat pusztán a mentális zavaruk miatt ne csúfolják vagy verjék meg az utcán, iskolában, hanem a társadalom alapjait, az élet fenntartását szolgáló rendszereket akarják leamortizálni. Tipikus felfogató érvelési praktikákat alkalmaznak, követeléseiket az alapvető emberi jogok abszolút értelmezésére alapozzák, vagyis arra, hogy ők csak boldogok akarnak lenni, jogunk van a boldogsághoz és az egyenlőséghez. Ez azért hamis érvelés, mert mindenkinek a joga csak a másik szabadságáig terjedhet, egy kisebbség érdeke pedig nem írhatja felül az össztársadalmi érdeket, mert amennyiben megteszi, az megsemmisíti a társadalmat, és vele magát a kisebbséget is. A valóságban minden jog, még az élethez való jog is, csak korlátok között érvényes, és nincs abszolút értelemben egyenlőség se. A normális az, ha a jogok a készségek, képességek, tulajdonságok, de minimum engedélyek, jogosítványok után járnak.

Mindenkinek joga van a boldogsághoz, de hiába okozna örömet sokaknak egy szép nő megerőszakolása, ahhoz már senkinek nincs joga. Az egyenlőség nem azt jelenti, hogy egyenlő jogod van a magántulajdonomra, a mobilomra, a pénztárcámra, a lakásomra, hogy kieheted a hűtőmet, és nincs joga mindenkinek a közösségeim tulajdonaira se, a cégem gépeire, a szervezetem irodáira, vagy éppen a hazámra. Mint ahogy hűtőm nem mindenkié, úgy az országom, Magyarország se az! Az egyenlőség csak annyit jelenthet, hogy mindenkit korlátozzon a törvény, például jó lenne, ha Sorosékat, a szervezeteiket és a migránsaikat is lekorlátoznák…

Szerintük a házasság nem egy fogadalommal (jóban-rosszban, amíg a halál el nem választ) megerősített, egy férfi és egy nő szövetsége, amely a nő részére a szüléshez biztonságot nyújt, vagyis az élet fonalának fenntartását biztosító intézmény, hanem azonos neműek életközössége is. Szerintük a család célja szintén nem az élet fonalának a fenntartása, mert az lehet két azonos nemű barát együttélése is. A lámpa fő funkciója a világítás, ha ezt meg akarom változtatni, és azt akarom, hogy a fő funkciója ne a világítás legyen, hanem feldobja a szobát, akkor ez a tárgy megszűnik lámpának lenni, mert dísztárgy lesz belőle, aminél nem fontos az, hogy világítson is. A fogalmak, és a társadalmat fenntartó rendszerek újradefiniálásával, kiüresítésével akarják lerombolni, eltörölni ezeket, és akarják ellehetetleníteni az élet fonalának a fenntartását, mégpedig a fehérek társadalmaiban. Természetesen saját fogalom kitalálására nem hajlandók. Sőt, még tovább mennek, és azt állítják nincsen olyan, hogy természetes szexualitás, a nő és a férfi pedig csak képzeletbeli formáció, és a biológiai nemek eltörlését is kitűzték a zászlajukra. 

Valójában a férfi és a nő között nem csak a nemi szerveiknél van különbség, hanem másban jók, más-más a szerepük, így egészítik ki, erősítik egymást. A gyermekeknek férfi apára, és nő anyára van szükségük, hogy mintát kapva, képességeiket és szerepüket megerősítsék, kifejlesszék. Ha egy csonka családban nincs férfi vagy nő, akkor a gyermek nem kapja meg ezt a mintát. Egy férfi nem lehet anya, mert nem nő, a nő meg nem lehet apa, mert biológiailag nem férfi, akkor se, ha megpróbálja minél jobban játszani a szerepét. A nemi szerepek eltűnésével, gyengülésével, a férfi és a nő nem tudja kiegészíteni sem egymást. A homoszexuális ezért már alapból negatívan befolyásolja utódját, ha mégis szert tesz rá. Mint ahogy a szemnek az elsődleges funkciója a látás – bár kétségtelen, hogy egy szép szem gyönyörködtet is, vagy segít meghatározni, hogy tulajdonosa mire, hova koncentrál -, a szexualitásnak a szaporodás! Ha valami nem tölti be elsődleges funkcióját, akkor az hibás, beteg! A homoszexuálisokat akkortól tudták felforgatásra igazán felhasználni, amikor elhitették velük, hogy ők egészségesek, és ezt ők pozitívan élték meg, hiszen senki nem akar beteg lenni. A homoszexuálisok agresszív tüntetései eredményeként született meg ez a politikai döntés, és nem racionális vita eredménye volt. Vajon jó-e, ha mentális zavarral küzdők határozzák meg magukról, hogy betegek vagy sem? A család ellen harcot hirdettek, és eredményeiket érvként használják, hogy lám, a csonka család már úgyis általános. Csakhogy a csonka vagy a homoszexuális „családok” elterjedése, a társadalomnak soha nem lehet célja, mint ahogy az sem, ha egy rendellenesség elterjed.

A pride-osok a homoszexualitásra két, egymásnak ellentmondó okot terjesztenek, mégpedig azt, amelyik éppen a hasznukra van. Egyik percben azt terjesztik, hogy állapotuk pusztán genetikai eredetű, a másik percben meg genderhívőként éppen az ellenkezőjét, hogy az, hogy kiből lesz férfi és nő, csupán nevelés kérdése. Azonban ma már a Wikipédia is ezt írja: “Az ikerkutatások viszont arra utalnak, hogy “a genetikai determinációnál sokkal meghatározóbbak a gyermekkori szociális élmények.” Valószínű tehát, hogy a homoszexualitás általánosságban egy hajlamból, és az azt aktivizáló szociális élményből adódik. Amikor ilyen szociális élményekkel gazdagíthatják a fiataljainkat, reklámozzák, pozitívumként jelenítik meg mentális zavarukat, amire büszkének is lehet lenni, és divattá teszik, akkor helyezik az okot pusztán genetikai tényezőkre, és azt állítják ők nem képesek fertőzni. Amikor pedig genderhívőként azt hirdetik, hogy a nemiség pusztán nevelés kérdése, és cáfolják a nemek létezését, valamint azt követelik, hogy a gyerekek nemiségét ne erősítsék meg az óvodában, az iskolákban a szakemberek és otthon a szülők, illetve a társadalom, akkor készítik elő azokat a gyermekeket a fertőzésre, akikben a hajlam megvan. A terjedésre aztán az a magyarázatuk, hogy csak láthatóbb, mint régen. Láthatóan arra törekednek, hogy többen legyenek, mint egyébként minden kisebbség! Az, hogy a felforgatásról nem tanítanak az iskolában, a súlyához képest a médiában sem beszélnek róla, valamint, hogy a kormány, és a hivatalos nemzetvédelmi erők sem lépnek fel ellene, nem úgy, mint azok ellen, akik felhívják rá a figyelmet, mutatja, hogy a felforgatók már megszerezték az uralmat. Egy dolog azonban még hatalmasabb náluk, sőt még Istennél is, mégpedig az igazság! Azt ugyanis még Isten se írhatja felül, hiszen ha megtenné, akkor magát semmisítené meg! A Pride felforgatás, a hazánk elleni támadás! Ezért minden magyar hazafinak fel kell lépnie ellene!

Normális országban az emberek elmondják egy dologról a véleményüket, és annak lesz igaza, aki állítását alá tudja támasztani! A Pride felforgatásra használja a homoszexuálisokat, amihez az is kell, hogy az embereket sikeresen megosszák, és azok racionális vita helyett pusztán csak le akarják győzni egymást, miközben úgy gondolják, ők csak önvédelmet gyakorolnak. Minden igaz embernek, legyen az homoszexuális vagy vagy egyszerű magyar hazafi, segítenie kell azt, hogy az ellenállás érveit mindenki megismerhesse, ezért kérünk segíts terjeszteni ezt az írást! Ezen a weboldalon letölthető, nyomtasd ki, osztogasd, ragaszd fel!

A tét

A magyarság az eltitkolt, és 2016-ban már hamisított (2016-os mikrocenzus szerint 5 év alatt a cigányság létszáma kb. 6 ezer fővel csökkent, a magyarságé 1,3 millióval nőt) nemzetiségi adatok (magyar nemzetiség reprodukciós mutatója kb. 1.0, a generációs idő 30 év, létszám 2019-ben kb. 7 millió) szerint 70-100 éven belül teljesen eltűnik!

Kik csinálják ezt és miért?

“Ha tudni akarod ki uralkodik feletted, elég kiderítened, hogy ki az, akit nem szabad bírálnod.”

Voltaire

A bírálhatatlanok az a hódító, elkülönülő örök kisebbség, akik saját soviniszta vallásukra építették identitásukat, amelynek igényeinek, és céljainak megfelelően alakítják  a társadalmat, kultúrát, országot, világot, és ami első körben a fehér őslakosok, majd a többiek pusztulásához vezet!